jag orkar inte mer...

jag vet inte var någonstans jag ska skriva av mig, så jag skriver det här, jag vet att det inte är någon som läser min blogg ändå, men om det nu skulle vara så, så får den väl läsa det här också..

Jag vet inte vad jag ska göra, allt går just nu ut över alla, en sak som ligger och gnager i mig förstör för alla andra. En liten sak som har blivit så stor, jag vet inte vad jag ska göra för att det ska bli bättre. När båda av oss väntar tills den andra ska göra eller skriva något så är det inte så lätt att göra något. personen i fråga vet att jag vill göra det bättre men hon gör inget för att ändra på sig eller på det som är fel. Jag vill inte att hon ska ändra på sig med i det hon gör vill jag det. jag orkar inte ha det såhär längre, jag orkar verkligen inte. detta är en sak som jag går och tänker på dagligen och jag vill inte att det ska gå ut över oskyldiga personer som inte har med detta att göra egentligen!!!!

Varför ska det gra så ont?! Varför kan man inte bara strycka ett streck över allt och låta det går över, det funkade för mig, varför kan det inte funka för dig?!

det krävs två personen för att hålla en relation vid liv!

RSS 2.0