Förkyld

Fy fan vad jag hatar att vara förkyld. Täppt i näsan, tjock i halsen, hes osv, Röv på det.

Jag har inte skrivit på länge för att mitt internet har inte funkat och då är det så att jag inte kan blogga, och när jag är i skolan så har jag inte hunnit. Jag har fått reda på var jag ska praktisera nu, De första 3 veckorna blir det kappahl och de andra 4 veckorna blir det netto, jag hoppas verkligen att det kommer att bli 7 bra veckor.. ni får hålla tummarna för mig.

I tisdags så var det fixit mässa och vi som läser konferens och reception var tvugna att vara vid skolan vid 7.00 och det var sjukt tidigt., men allt gick bra och så.=)

Usch jag orkar verkligen inte skriva mer, återkommer imorgon.
Puss

15 Februari!

Idag är det den 15 februari för er som inte visste, haha. Denna dagen är den sista dagen på vårat lov. Lovet har varit bra men gått väldigt fort, eller hur? Det ska bli ganska kul med skolan imorgon tycker jag. Men det är nog bara jag som tycker det, eller hur?

Varför ska man sakna någon som man har pratat med typ två timmar tidigare? Betyder det att man bara är vänner eller att det finns mer än bara kompiskänslor? Helt ärligt vet jag inte vad jag känner eller tycker. Men jag tror förr eller senare att jag kommer att få reda på det, Men vill jag vänta så länge? Är man bara ute efter närhet eller något annat? Jag själv vet inte, Svårt, ja svårt är det allt. Det är väl bara att vänta och se eller hur? Aja,.

Hoppas ni har det bra <3

Lider mot sitt slut

Tjena !

Igår spederades kvällen i landsbro hos min söta vän Evelina, massor av trevligt folk, melodifestivalen och film =) Skräck det är ingen höjdare, fy fan, men jag höll Frida i handen, xD

Idag är det söndag och lovet lider mot sitt slut, tyvärr, när man blickar tillbaka på veckan så kommer jag inte på många saker jag har gjort, haha, det har varit ett lungt lov vill säga. Men mycket behövligt,

Idag måste jag plugga matte, usch, matte B är rena döden.

Hare bra, Puss

Alla <3 dag

Hejsan,

Idag är det alla hjärtans dag, =) Det är mys, Kvälle spenderas hemma hos Eve med massor av trevligt folk =) kommer att bli nice.

Innan idag så ringde Erika och sa att det skulle vara racing på en sjö inärheten av där jag bor, så när pappa sedan gick ut hörde han hur det lät och frågade om jag ville föjla med, efter många om och men gjorde jag det.. När vi kom dit så var det bliar/crossar/fyrhjulingar/gokarts/snöskoters ute och slirade på isen, det var mega ballt, nästan så jag ville åka med juh, som jag sa till david "kanske ska flirta upp en snygging och fråga om jag får hänga på, haha okej kanske inte. Vissa hade inte äs hjälm på sig, farligt farligt. usch det skulle jag ha, men jag är en rikigt liten mes ;)

Jag har ont i magen btw,

ha en toppenbra dag <3

Huvudvärk

Ja huvudvärk är det jag har just nu, tyck synd om mig, för jag tyckre synd om min själv i alla fall ;)haha

Dagen började med att vakna typ vid 10 sen vid 11 hade jag telefontid till min detist, hon frågade om allt var bra och så, vilket det är, jag ångrar verkligen ingenting, mår skit bra. Hon var i alla fall stolt över mig, vilket kändes skit bra =)
Sen vid 11.45 så hade jag och Erika tid hos frisören, det blev fint, ni ka få se bild någondag =) Min kamera är för tillfället död.. Sen efter det så åkte vi hem en liten stund för att sedan åka vidare till Vetlanda, där vi mötte upp vår kusin Emma, och då var det dax för shopping. Blev lite inköp, bla, en halsduk, ett halsband och Fridatidningen =), Sen gick vi och fika med. Massor av mys =) Sen var det att gå till stationen för jag skulle hem, där träffade vi Thilda =)=) Mys, längesedan man träffade henne, medan Erika pratade med henne så stod jag och Emma och flummade, haha sen var jag tvungen att gå.

Min dag har varit bra, och snart är lovet slut =(

Hugs


Insnöad bil

Ja just det. percis vad vår bil blev idag på Uv, fy fan, Oscar, Simon och Albin tyckte i alla fall det var skit kul, som inte Erika tyckte, men men. Jag tyckte det var lite roligt i alla fall.haha. ;)

Idag har jag grejat med mitt rum, och lyssna noga nu alltihopa det är KLART!! Ja ni läste rätt, KLART!! Det har tagit typ 5 månader räknade mamma. haha Jag är seg, Men nu i alla fall är det klart och det känns as skönt, (:.. Och skitsnygg blev det, eller jag tycker det i alla fall =)

Jag har inte hunnit med så mycket mer, Men dagen har varit bra =)
Hugs

Brådis

Hejsan, hoppas att ni mår bra, jag hinner inte skriva mer.  Om en timma ska jag vara i Björköby och jag måste fixa mig. Skriver är jag kommer hem igen.

Puss

Kvällen,

Ja min kväll har gåt ut på att klaga på att jag har ont i rumpan, jag kan inte ens sitta ner, fatta ni då hur ont det gör? Så just nu sitter jag på sne för att det inte ska göra ont, Blääää på det!! Så jag har legat och kollar på 90210 ett rikigt bra program tycker jag, har ni sett det?? I så fall inte se det! Jag tycker det i alla fall.


Jag saknar dig, det är så tomt utan dig, msn är helt dött när du inte är inloggad. Jag bara väntar på att du ska logga in, fast jag vet att du inte kommer att göra det pga att du är med en kompis. Du gör mig glad, du är en av dom som vet mest om mig och jag litar verkligen på dig, jag hoppas att du förstår det, och litar på mig lika mycket som jag gör på dig. <3

aj, aj, AJ!

Tjena!

Dagen idag har varit helt okej. Grejade lite med mitt rum så i morgon ska jag måla det sista och ställa in alla grejer, så att det blir klart någon gång, haha har hållt på i ca 5 månader nu, men det ska bli färdigt denna veckan =)
I alla fall, sen efter det tog jag en långdusch. Härligt =) Sen åkte jag, pappa och Erika till Ekenäs en sväng, och jag blev så himla sugen på att åkta pulka så jag drog med Erika ut ocvh åkte Fy vad skojsit det var, men aj min rumpa, jag har nog brutit den (om man nu kan göra det) hahaha, men fy vad ont det gör, Michelle och Jennifer kom förbi en sväng och åkte med oss, trevligt att träffa dom tjejerna, för det var rikigt längesedan. Sen myllade jag Erika, fast hon myllade tillbaka sen, bajs på henne.

Hon var på aupair möte igår men sin vän Jackie, jag tror hon ska åka till hösten, fatta vad jag kommer att sakna henne, men hon kommer att få uppleva 10000 saker i USA. Hon kommer inte vara hemma på min student och kanske inte på mn 18års dag. fy fan. Men men nu ska jag inte tycka synd om mig själv, men det suger..

Vad har ni hittat på idag??

Puss

Himla skit

Åhhh, jag får inte fjös på min snölykta jag gjorde igår, stearinljuset vägra tändas, Men men, får försöka imorgon igen =) Igår såg det skit mysigt ut när det var en tänd snölykta på portstolpen, men inte lika mysigt och fint med en otänd..

Hugs

Skruvaren som Beckham

Hejsan!


Blev en lååååångs sovmorgon idag, till 11 faktiskt kanske inte så lång men ändå, blev ganska sent igår för en viss person höll mig vaken, ;)
Så jag har varit ganska slö denna dag, hjälpa mamma med maten och kollat på film. Jag kollade på skruvaren från Beckham, en rikigt bra film, eller apbra som en kompis till mig brukar säga, haha. Det är hennes ord det, Men åter till filmen, Tränare Joe i filmen är sjukt snygg, Grr Men Beckham själv är grr snygg.


Så här får ni en blid att drega över

Snölykta

Vet ni? Jag har gjort en snölykta ikväll, kändes rikigt bra, brukar inte tycka om snö, men det var mysigt när det var mörkt och sen så lyste snölyktan upp =) Det var mys =)


Du lyser upp min vardag <3

Sölkorv!

Hejsan!

Idag fick jag vakna tidigt pga att vi skulle ha mys hos Evelina. Det var rikigt trevligt, tänk er själva vara 4 vänner som bara sitter och pratar och skrattar och gör det som faller oss in ? Hur bra låter inte det? Jag tycker det låter superbra =)
I alla fall jag hade lovat väcka Erika vid halv 10 för hon skulle skjusa mig till Landsbro, men hon vägrade gå upp så jag fick dra av täcket och hjälpa henne på med kläderna, så det skulle gå lite fortare. Sen när vi var på väg så fick vi en rikigt sölkorv framför oss, alltså en bil som körde ca 30 km/h, fatta var irriterad jag var, så jag kom lite sent. Varför är det så typiskt att få en bil som kör så himla sakta framför när man har brottom? Det händer mig alltid typ
Dagen idag var toppen, och just nu sitter jag här och gör ingenting, har tråkigt. Men men, imorgon kanske det blir fest, Toppen =) Det behövs =)=)

Hugs

Promenad

Hejsan!

Maten var skit god, =) Duktig jag är, haha. Efter maten var jag ute en sväng, rikigt mysigt. Snö och solsken är supermysigt. Så nu har jag inget att göra, jag hatar söndags eftermiddagar, dom är så otroligt sega, eller hur? Usch usch. Får väl sitta här och dega ett liten tag, tills jag kommer på något annat.

Jag har tänkt på en sak. Vas är meningen med livet egentligen?? Är det att ha en bra familj, vänner och gå i skola? Eller att man trivs med sitt liv? Eller vad är egentligen meningen med livet?


Godmorgon

God morgon folks!

Vilken härligt morgon. Det började med frukost och sedan väntade en låååååång dusch, så nu känner jag mig fräsch och fin. Sedan efter duschen kollade jag och pappa på lite hockey, inte så intressant om jag själv får säga det. Man ska juh stå i klacken om det ska vara hockey för min del. Eller vad säger ni?

Efter det så bakade jag en blåbärspaj, mamma ville att jag skulle göra det så jag gjorde det.
Nu ska jag börja med maten, det blir kycklingwok med ris, Mumma.

Hörs senare, Hugs


kolla så gott det ser ut, (klicka på bilden för att få den större)

Sportlov.

Äntligen lov!! SKÖNT!!

Lovet inleddes med Vetlanda Revyn med Syster Erika. Det var mycket trevligt, skulle egentligen på Utposten (partyställe) men folket jag skulle gå med ville inte så det blev revyn i stället. Men det var minst lika bra det.

Skolan denna veckan har varit bra, trivs så jäkla bra i skolan, vi bara flummar runt hela tiden. Visst är det kul när alla dagar är sådana? Hehe, Sen i Tisdags så gick jag, Josefine och Tim ner till församlignsgården där det var assistentmöte, men inte så mycket information, så vi spelade kort och det slutade med 2 sår på fingrarna, haha, sen spelade vi Wii med såklart =) Sara ville det så vi tog fram det. Självklart var det massor av skratt där med, mina veckor går ut på att ha kul, =) Härligt va?
Sen i torsdags så fyllde mammsen år, så det blev att fira henne =) Men senare bar det av till Björköby där Uv väntade, Cissi hade bibelstudie =) Mys,

Sen fredagen var det då som sagt revyn efter skolan. =)

Men nu ska jag kila,

Så nu säger vi Grattis till min mamma i efterskott <33


Helgen

Hejsan,

 

Jag hoppas att ni mår bra, för det gör jag. Är bara ganska trött, var påhajk i natt. Skit kul var det, nattens komentar var nog Cissi som slog. Hahahhaha.

Dagen/kvällen var full av skratt, flum, lek osv. Fett kul va det.

 

Det blir ett kort inlägg, hinner inte mer, Puss


RSS 2.0