Tisdag

Hejsan!
Hoppas allt är bra med er, för det är de med mej. =)

Idag har det varit skola då, helt okej skoldag, haha åt med Hanna och Eve o de kan jag säga att det var roligt. =)
Dom små töserna är alltid så roliga. =) haha,

Annars i skolan idag hade vi Socialpsykiatri i 3 timmar kanske inte för länge, ni som inte läser det undrar nog vad det är, och jag kan säga att man pratar och lär sig om psykiatrin i sverige, fuktionshinder och massor av mer. haha vi skulle göra en pjäs och vi hade as kul vi som var i min gupp för vi skulle göra en sak en forbier o då hade vi forbi omlössnoppar xD. men sen nyss kom jag på att offert var en kille så de gick juh inte så bra . xD. men men, kul hade vi i alla fall..

sen efter den lektionen så hade vi lunch o sen engelska inte fullt så kul o sen hade vi konfesens och reception inte fullt så kul xD.

Lite om min dag. xD.

Pusspuss

Fredag, äntligen

Hejsan alla sötnosar!

Hur är det med er? Med mej är det bara bra, om man bortser från min fot. Jag var inne hos skolsköterskan idag ocg frågade vad det kan vara för något, men hon visste inte riktigt så hon ska kontakta otopeden och fråga om jag kan komma dit så dom kan kolla på de. :S Så hon la ett gasförband runt och det känns lite bättre. :)

Det är väldigt mycket sjukhus på sama gång, Men jag ska nog klara av det, har juh alla mina underbara vänner/släkt/familj som alltid finns där för mej<3

I skolan går det bra, men bajs med matten och då menar jag verkligen BAJS! Usch, jag hatar matte och jag fattar inte varför jag läser matte B. :S haha.Men men jag ska klara det och jag hoppas verkligen det =).

Snart kommer min syster Erika hem från Kenya. Wihoo, Hon har varit borta i snart 2 veckor och jag saknar henne jätemycket. Hon har juh också fyllt 18 där nere, så ett STORT GRATTIS TILL HENNE! =) Wihoo hon fyllde den 18 sept. Jag hoppas hon har med sej något fint hem till mej. =) haha

Idag har jag varit på stan och köpt en present till henne, Fatta var dyr den var. Hahah men hon är värd den , Puss på henne <3
Johanna följde mej ner till stan och innan dess så mötte vi upp min kusin Emma. Men sen var Johanna tvungen att gå för hon skulle köpa en present till mej. =) Wihoo. xD Undrar var jag får. xD.
Mina flickor kommer hem till mej imon, synd bara att inte alla kan gå =/ Men det ska nog bli kul =D.

Nej nu ska jag dra, Ha de bra
Pusspuss // Ramona

Skolan

hejsan!

Jag fyller snart år, alltså imon =) Wihoo äntligen 17 år, haha bara ett år kvar till 18. xD. det kändes typ nyss när man fyllde 16 juh. oj vad tiden går fort. =)

Igår så var jag på konfirmation (är ledare) det var trevligt, as härlig grupp juh (: var också hos tandläkaren i går, usch, fick laga mina gropar i tänderna och dom var tvungen att borra jättedjupt så de gjorde as ont :(, sen när jag var fördig så sa min tandläkare att de kommer att ila och göra ont i några veckor fram över, och jag kan säga såhär, det känns. det gör JÄTTEONT! =( kan juh knappt äta varm mat innan det gör piss ont. =/
Men men..

Usch vad pinsamt asså, kan man inte sluta rodna eller xD hahahah :$

nej nu ska jag dra, min rast är nog slut snart. xD.

Pusspuss sköt om er.<3

I´m back!!

Hejsan, mycket längesedan jag skrev nu. xD har verkligen inte hunnit, skolan har börjat och vi har börjat få läxor nu och de går i första taget. eller hur?

Men i alla fall, i helgen var jag åpå öland tillsammans men josse och en mängd av konfirmaner, riktigt kul kan jag säga=) lärde känna många nya människor dock är dom 3 år yngre men jag och josse är Assistenter i en grupp i Björkö och på den resan till Öland var Ekenäs, och alla grupper från Vetlanda med så vi var ungefär 67 st=) Riktigt härligt =)

sen denna veckan i måndags var jag på Björkös första läsning, KUL!
Tisdags var de assistentmöte KUL!!
Onsdags pluggade jag, skulle egentligen åkte till ungdomssamligen, men gjorde inte de.
Idag ska jag först skola och sen ska jag iväg till UV, KUL!!!

Nu har vi börjat konferens och reception,

Bye bye !

RSS 2.0