Musik i öronen

Skolan vr slapp idag, Egentligen kan man väl säga att jag slutade vi 10, för först hade vi socialpsykiatri och vi kollade på film sen skulle vi göra klart vår inlämning som vi hade, jag hade inte alls mycket kvar, så jag gjorde klart den på en halv timma.. Sen efter det väntade jag på Camilla och Sofia till ca halv 12, satt i bibblan och pluggade. Sen efter lunchen så hade vi en föreläsning om LO, rikigt tråkig, vi i B hade redan hört den en gång, så vi fick lyssna två gånger och det var inte så himla kul.Sen efter det så skulle jag Camila, och Sofia ha engelska bokredovisning och muntliga nationella.Men då var vår lärare sjuk så då fick vi gå till konferensen vi hade istället och sitta där, men den var klar vid halv 3, och jag fickvänta på Erika tills 3, haha. så ganska onödig dag ;)

Sen när Erika var klar så åkte vi och gjorde några ärenden, Sen åkte vi hem.

Gick sedan ut och gick med hörsnäckorna i öronen och solen i ögonen, MYS !
..

Älskade vår!

Ljusare tider, varmare i luften, grannar som eldar. Alltså det låter som vår, men snart kommer väl det jävla skitsnön igen, Men man ska njuta av det lilla man har, snödroppar finns, MYS på hög nivå,<3

Tjoflöjt

Tjena!

Dålig uppdatering nu i veckan tycker jag allt. Så jag får passa på att skriva nu när jag inget gör. Egentligen måste jag läsa ut min engelska bok som jag ska redovisa tilsammans med Sofia och Camilla på tisdag, men har lite tid på mig i morgon med. =)  Denna veckan är det inte så jättemycket, bara ett prov. Vi har mycket föreläsningar denna veckan, 4 stycken, jag tycker det är skit mycket, 2 stycken om hur vi ska vara när vi går ut på APU och sen 2 stycken om sex och samlevnad för det är kärlekens dag imorgon=) Intressant =) haha

I helgen har jag inte gjort så mycket. Kollade på Robinson i går, SnyggErik, grr på han. haha. Bra att Beatrice åkte ut, för jag tycker verkligen inte om henne, hon var en sådan person som man irriterar sig på. Ni glömde väl inte att släcka lyset vid 20.30-21.30?? Det gjorde inte jag.

Nej nu ska jag gå och läsa min förbannade bok!!

Ni har väl inte glömt att ställa fram klockan en timma??

Fredag + Träning

Äntligen fredag, så himla skönt =) fredagen började med ett samhällsprov, gick faktiaskt riktigt bra =) hehe kommer få G i alla fall ;) vg trodde min lärare men jag tror knappt det. Sen hade vi rast i 2,5 H. Segt säger jag, sen så avslutades det med matte B i en timma. Jag fattar det vi håller på med, haha happyface. Sen vid halv 2 så hämtade pappa mig och Erika och nu ska vi iväg och träna styrka, =) Happyface.

Hörs senare <3

Dagen som gått

Ja nu blir det ett snabbt inlägg. På socialpsykiatrin så hade vi en kvinna som skulle göra öronakupunktur på oss, men jag vågade aldrig att få nålar i mina öron så jag tog små nejlikor med en tejpbit på mitt ena öra istället, efter det kände jag mig jättelugn så det var juh bra för jag hade juh en muntlig redovisning i aulan, och det gick bra, blev lite torr i halsen och stammade men publiken verkade inte märka det, och det var juh bra, eller hur? Men jag är sjukt nöjd i alla fall =)

Sen så slutade vi och nu sitter jag här och pluggar på mitt svenska prov jag har i morgon, det är ganska lätt, och jag tror jag kan det, men jag ska plugga på lite till för att vara säker. Men man ska aldrig vara säker juh, eller hur? Nej jag är aldrig säker, men men, det får gå som det vill. Och jag är sjukt trött på skolan, måste ringa till min praktikplats också, alltså nun blir det Lidl för jag känner mig inte välkommen på Netto, pallar inte förklara, men jag ska ringa dit imorgon.

Nej nu måste jag verkligen försöka plugga, hörs Puss<3

Fullspäckad vecka

Denna veckan har vi sjukt mycket, bloggen får lida tyvärr,

Måndag: Prov i Näthandel B

Tisdag: Engelska glosor, Muntlig redovisning i Konferens och Reception i Aulan.

Onsdag: Svenska Prov

Torsdag: Muntlig redovisning i praktiskt marknadsföring B

Fredag: Samhällsprov

Jag har nog lite mer läxor men kommer inte på dom just nu, så jaghar sjukt mycket denna veckan.

090322

Jahopp, pallar egentligen inte skriva, har prov imorgon, i näthandel B.

Kvällen hos Johanna igår, var mysig, BEHÖVLIGT!! Jag älskar er<3

Sorry

Sorry för en kass uppdatering igår, Var inte hmma på hela dagen och när jag väl kom hem så gick jag och la mig.
Men min fredag var bra. Först skola som var helt okej, senare så pluggade jag och Sofia tillsammans och brandlarmet gick, så himla surt,  vi funderade på att stanna kvar i skolan när dom andra gick ut men sedan gick vi med ut. SEn stod vi där och sen började folket gå in men då kommer rektorn och typ skriker på oss "gå ut, vi vet ite vad det är än så ut med er nu allihoppa" Vi bara men vafan. I alla fall fick vi gå ut ett tag till. Sen när vi väl gick in så tog vi återigen våra börcker och stack till bibblan och pluggade en halvtimma till.
Sen vid tre skulle jag möte Erika vid mitt skåp, så vi åkte ner till stan och jag gick till Kappahl och pratade om praktiken. Skit trevlig var hon, så jag ska komma vid 10 vecka 17, Toppen!!
 Sen så åkte vi till vår kusin och packerade blien på hennes baksida. Sen gick vi och fikade, bjöd äntligen Erika på sin efterlängtade fika, 90 kr fattigare.. haha.. Sen efter det gick vi och chillade lite i Emmas lägenhet innan vi gick vidare upp till Bion för att se I taket lyser stjärnona eller som Frida skrev I Stjärnona lyser taket. haha och vi gick och köpte godis och lite så. Filmen var skit bra tycker jag, verkligen värd att se, =) Efter filmen gick vi återigen till Emmas lägenhet och däckade i Erikas knä lite senare.

Tack för dagen<3

Idag så har jag hjälpt pappa lite, sen vid typ halv 11 tiden såg vi att det rökte väldigt mycket uppåt vägen och såg att det var brandbilar vid vägen, så det bran i vår grannes ladugård, men som tur är så är det inga djur eller något i. Puh! Men det rökte så himla mycket, rikigt läskigt tycker jag. Tänk om det skulle har varit våran ladugård? HEMSKT TANKE!! Men pappa trodde det var den ladugården som vi har i närheten där med massor med maskiner i så vi åkte upp och kolla men det var det inte.

Värdet är toppen, humöret är på topp, Livet leker

Kvällen!

När jag hade kommit hem från skolan så gick jag ut och gick i solskenet, så himla skönt =) Se så åkte vi på UV där vi pratade lite om lägret och om insamlingen som ska gå till Zimbawe (stavning?)  se så fikade vi och pratade lite om allt möjligt.Trevligt trevligt,

Jag borde egentligen plugga men jag orkar inte, haha  men nu ska jag i alla fall fortsätta att kolla på sveriges värsta bilförare. Imorgon blir det Bio =)

090319

Hej bloggen!

När jag vaknade idag så sken solen idag igen, så himla skönt, man blir så glad av solen,
Just nu sitter jag i skolan och har konferens och reception, det är en ganska rolig lektion, Men som sagt jag hatar att hålla ett föredrag för klassen och det är det som vi håller på med. Men det kommer nog att gå bra får jag hoppas, håll tummarna för mig, ska hålla det på tisdag.

På väg till skolan idag i bussen så läser jag som ni vet så länge vi båda andas och jag kunde verkligen inte sluta att läsa så jag fick verkligen dra ifrån mig boken. Den är så sjukt bra, fast jag inte har kommit så långt är jag redan fast vid den. Efter mig ska johanna låna den pga att jag är så snäll, hon står i kö på den i bibblan men det kan ta ca 4 månader för hon är den 4:de som står i kön, så jag var så snäll att hon fick låna den av mig. På tal om vår buss så var det gul, pissgul och skit ful. Haha men som Åsa sa, den passar juh bra för snart är det påsk. Härligt=)

Hörs senare. Puss

H&M

Ingen missade väl att H&M katalogen trillade ner i postlåda förra veckan tror jag det var? Jag gjorde ialla fall inte det, ha beställt lite så hoppas att det kommer hem till postern snart =)


Vår

Är det bara jag som blir glad av solen? Nu känns det som att det börjar bli vår på rikigt. Men det skulle inte förvåna mig om vintern gör en comeback, någon som följer mig till Afrika då? haha

Jag vet inte vad jag ska skriva, det har inte hänt något kul idag,

Du är snygg:$

Från skolan

Hejsan! Nu skriver jag från skolan, har samhäll men vi gjorde en enkät och sen så fick vi sluta, men jag sitter kvar, för vii har inget annat att göra. Det har varit en rikigt seg dag, Först hade vi Svenska B som vi gick igenom vissa grejor, sen så hade vi dansdag, vi skulle dansa vals, bugg och foxtrot, men min bortförklaring var att jag hade ont i magen och då behöver inte jag vara med sa hon, Sofias bortförklaring var att hon hade varit skuj och haft feber och inte orkade vara med och Camilla har ont i ett knä, så hon får inte vara med. Min var klart bäst. haha Jag är smart, haha,. Sen har vi haft 2 timmars rast och nu har vi samhäll och har slutat, så en allmänt seg och tråkigt dag rent ut sagt. Så himla onödig tycker jag..

skriver när jag kommer hem,

Orättvist

Ibland är livet orättvist, Människor behandlar människor illa, och orättvist. Det är hemskt, vänner utsätter vänner för saker som dom egentligen inte borde göra. Jag fattar egentligen inte, Varför inte bara acceptera varandra som dom är och kunna leva med det? Usch!!!

Jag var ute och cyklade en halv mil innan, fy vad skönt det var, ville cykla mer men hade redan cyklat båda de rundorna vi har, så det skulle bli tråkigt att cykla dom igen. Det var lite geggigt på väggarna men det gick bra, höll på att ramla en gång men gjorde aldrig det, haha som tur är... Nej nu ska jag kila Puss

Tyck om varandra som man är,

hejsan

Sitter i skolan, min lärare går egenom lite saker om när och hur vi ska ha vår powerpoint pressentation som vi ska ha i aulan för vår klass, jag är lite stakis för jag tycker verkligen inte om att stå framför en publik, vi ska ha mic och sådant på oss med. Men det kommer nog bli bra.

Ojoj nu skäller hon på mig . vi hörs när jag kommer hem, Puss

Seg

Skolan har varit seg idag, pratade lite om praktiken, Netto har inte ringt till vår mentor Perta så vi måste gå ner återigen och fråga om praktikplats. Petra ska ringa till Kapphal och säga att jag vill ha den platsen där, för när jag hade varit nere där en fredag så tackade dom nej, men sedan ringde dom upp till skolan och sa att jag kunde få praktisera där, men Petra visste inte hur jag ville ha det, så hon lovade att ringa tillbaka, men nu vet hon att jag vill vara där så jag hoppas att hon ringer denna veckan, för jag och Sofia ska troligen ner dit på Fredag, då vi har 2,5 timmars rast, och det är så sjukt segt. Men så är det.  Så det ordnar nog sig trots allt, hoppas jag.

Jag måste bara berätta att jag och min syster Erika har köpt den 4 boken av Twilight serien, jag har läst typ 10 sidor av den, men ska inte börja läsa den ordentligt förens erika är klart, hon har inte så många sidor kvar, så snart ni, är det min tur att vara fast vid en bok tills den är slut. Underbara böcker det där är. =)

Jag tänkte på en sak, finns det ett liv på andra sidan, eller vad händer när man dör? Jag är nog lite rädd för döden, eller inte att dö utan att lämna allt och alla, och folk som dör runt omkring mig försvinner, det har inte hänt mig än, men jag vet inte hur man reagerar? Jag tror delvis på gud, men inte på allt, jag är kristen, men fördet måste man inte tro på allt som står i biblen tycker inte jag i alla fal. Men vad händer egentligen när man dör? Blir man bara ett skelett som är nere i kistan med alla jord? Eller uppstår man igen? Percis som Jesus gjorde? Ser dom som är döda mig uppe i himelen? Ser farmor när jag kollar upp på himelen och se molen åker förbi? Sen hon allt jag gör, hör hon mig? Vakar hon över mig, eller vad gör hon egentligen?
Jag tror nog på att när dom väl har dött så vakar dom över en som änglar, och kollar ner på oss med benen hängande över ett moln och bara njuter av ledigheten, njuter av att få se sina barn och barnbarn leva. Att få vara där tillsammans med alla andra som har dött, det är vad jag tror. Jag tror Farmor kollar ner på mig just nu, hon älskar mig för den jag är.
Döden är läskig, men ett liv på andra sidan tror jag det finns!.

söndag

alla söndagar är varandra lik, sega, tråkiga, allmänt trista. Idag har jag luggit i sängen och läst, boken jag läser skrev frida om i sin blogg och jag tyckte den verkade bra så jag började läsa den, boken heter dom kallar mig isse den är faktiskt bra, handlar om fotboll, men jag tyckter inte om fotboll men om man ta bort det som handlar om fotboll är den faktiskt riktigt bra. Den bör ni läsa.Vad har jag gjort mer idag då? Jag var ute och gick en sväng med pappa, målat naglarna så Ramona goes emo now. haha dom är svarta, men det är snyggt. =)

Igår samlade juh Frida ihop ett gäng så vi skulle kolla på melodifestivalsfinalen, jag tyckte inte rätt låt vann, men vi hejade på henne i slutet för vi ville verkligen inte att Caroline af ugglas skulle vinna, så blev glada på ett sätt men ändå inte. Jag tyckte att E.M.D, Alcazar eller Måns skulle ha vunnit. Och Mollys låt är väldigt fin, men hon platsade inte riktigt där, strackaren fick bara 2 poäng, men hon är ändå bara 16 år, så jag tyckte det var modigt av henne att ställa upp i en sådan stor tävlig. Efter det så åkte dom från Vetlanda hem pga att en person ville det, så då var alla tvungen att följa med. När en vill något bara för att förstöra för alla andra, bajs på han, Sen efter dom hade åkt hem satte vi på en film, mys. Flum var det i slutet = Ramona var trött. haha


En bild på mig, =)

Ha en bra kväll, Puss

090314

Lördag idag då, Skönt, Idag har jag varit i stan en sväng med pappa och Erika, Köpte en huvtröja, skit skönt, =) SEn var vi och köpte en damsugare pga att våran hade gått sönder, det började brinna i den på något konstigt vänster, haha, men men mamma fick i alla fall panik och slängde ut den, stackare, ingen var henna bara hon. Usch. Efter staden så käkade vi, grullad kyckling med potatissallad, mumma. Efter det gick jag och Erika och myste, lyssnade på musik och pratade. Hon har bestämt sig, hon kommer åka som aupair i ett år och åka runt i en månad, alltså så kommer hon vara borta i 13 månader, jag lär dö. Hon kommer troligtvist åka den 19 oktober detta året, det är inte alls långt kvar, och hon kommer att vara borta under mi bal och student, =/, men men hon har lovat att skicka presenter, =) haha MYCKET!!

Kvällen spenderas hos Frida med trevligt folk framför melodifestivalen, =)
hugs

=)

Måste bara säga att Union square är skit bra, Lyssna på dom på youtube och sök på låten deceit. As bra verkligen =)


Helg helg älskade helg

Ja som min överskrift säger, skönt med helg alltså, och den är varmt välkommen, hehe.Dagen idag har varit helt okej, vaknade på dåligt humör men det blev bättre när jag kom till skolan, Bra det, Hade samhäll som började klockan 9, jag var mycket arengerad (stavning) på den lektionen brukar inte vara det för det suger, men idag var jag på hugget,till och med min lärare nämde det, hahaha, lite roligt faktiskt, Det handlade om de alla depatiment som finns i sverige, inte så kul, men jag var bra =) haha.. Senare var det 2,5 timmars rast, mycket långtråkigt, vi brukar ha så på fredagar och det är rikigt segt, men det gick ändå ganska fort. Vi skämde ut oss i gallerian typ 10000 gånger, hahaha rikigt pinsamt, men någongång måste man juh göra det ;) haha Sen var det matte, usch jag tycker verkligen inte om matte B, men det gick ganska bra idag, kunde i alla fall räkna, Vet ni frästen vad jag fick på mitt matteprov? Jag fick G, haha 14 var G och jag fick 14 men min mattelärare vill att jag ska göra om det ändå, men jag fick juh godkänt så varför göra om det? Vi har så sjukt mycket, så jag känner att jag inte kommer att hinna, men men vi får se hur det går.

Jag har också gjort en toscakaka=) Mums på det, så det åt jag, mamma och pappa en bit av innan, och det var god.

Nu ska jag fortsätta att kolla på Let´s dance. Hörs senare eller i morgon=) Hugs


En gammal bild på mig och Johanna<3

Sveriges västa bilförare

Idag var jag på Uv, Det var Bibelstudium och det var helt okej, inte världens bästa bbs men det fick gå. Ungarna är för söta dom =)


Sveriges västa bilförare, att det verkligen finns nårgra som kär så dåligt, hoppas jag kommer att vara mycket bättre men det vet man aldrig, haha Men jag kommer att bli bra =) Ja i alla fall nu ska jag kolla på det =)


Puss


btw

Jag tror jag har några nya läsare, släng in en komentar om ni vill veta mer. =) Välkomna till min blogg.

Skolan

Ja nu sitter jag i skolan och har konferens och reception, ganska tråkigt om jag får säga det själv, vår lärare är inte här, så alla sitter på bilddagboken osv. Jag har tråkigt, Idag slutar min skoldag vid halv 4, så jag går långt idag, eller rättare sagt jag brukar gå så långa dagar. Men det går ganska fort, har psykologi sista 1,5 timmarna det känns typ som om tiden går skit fort, kanske bara för jag är med Frida? Hmm det tror jag allt, haha

Nej nu måste jag nog sluta, hörs ikväll, Hugs

Studiedag

Jahopp idag har det då varit studiedag, Skönt säger jag. Morgonen började inte så bra, hästen hade rymt så det var att jaga han, eller jaga och jaga, han är ganska lätt att få in, bara man har något i händerna, haha som typ äpple.
 Sen vid halv 12 mötte jag mina tjejor för en shoppingrunda på stan och lunch på Chili Thai, Tim var också med, det var rikigt mys. själv så köpte jag bara hårmouse för mitt var slut. hehe. Men Johanna och Eve shoppade på, jag och Frida var bara som smakråd =)

Sen blev det buss hem och litet snack med Oscar på bussen, sen blev det till att plugga, bajs på det säger jag bara, måste plugga på lite till tror jag, eller så gör jag det på bussen ;)

Dagens komentar:
- vad ska du göra på fredag?
- Jag ska hänga mig.
sedan asgarv. xD
Det var det första som ploppade upp i min mun och så sa jag det innan jag han tänka xD
Kul va det i alla fall xD

Dagen har i alla fall varit kanon, <3

Baby goodbye

Ja just den låten lyssnar jag på nu, Alltså baby goodbye med E.M.D. om jag får vara helt ärlig tycker jag om den låten, det är skönt, =) Vad tycker ni?


Skolan idag var ganska seg, först nationellt prov i svenska, skrivdelen, När jag gick in i klassrummet kände jag mig peppad, sen när jag väl får uppgiften så blev jag nervös, jag visste inte rikigt vilken jag skulle välja, tog en halvtimma för mig att välja uppgift, så klockan var redan 9 när jag började skriva. Kände mig så stressad när andra börja skriva och man hör hur blyet glöder. Usch, varför ska man bli så stressad för? Det är en hemsk känsla. Men i alla fall, när jag väl började skriva så tror jag att det gick ganska bra i alla fall, men jag kan inte vara så säker på det.

Sen hade vi en as lång rast, så vi satt och degade i gallerian, kul att kolla på folk tycker jag, hahaha. Sen hade vo engelska där vi kollade på törnrosa, haha vi håller på med sagor och så, så vi sa att vi med ville kolla på film och det fick vi =). Sen hade vi 2 timmars konferens och reception, gick segt, vi hade också betygssamtal och hon sa att jag låg på VG, mycket bra tycker jag =) Vi har haft två prov och det ena fick jag MVG på och det andra VG, och sen har vi gjort lite olika saker, så ett VG tycker jag är bra =). Sen så åkte jag med Erika och vi gjorde lite ärende, tråkigt tycker jag att det var, men hon tvingade med mig,

Skriver senare, Puss

Dunkdunkdunk

Ajfan, jag ramlade ner för trappan med nymålade naglar, Fy fanken var ont i rumpan jag fick, och mina naglar blev fult så jag var tvungen att ta bort den rosa lacken som jag hade på och jag ska gå och måla om, men nu får det bli röda istället.Jag tycker verkligen inte om depend naglack, De torkar för sakta, och jag måste ha något som torkar fort för jag har inte tålamord till att vänta, haha,

Aja bye

bilder från innan festen och på festen



Jag och min Söta vän Eve<3



Jag och min söta vän Hanna som jag har kännt sen lekis <3



Flum bild
Jag, Hanna, Emma och Eve <3

 

Vi<3



Emelie och Johanna<3


Det blev inte så många bilder, alla var typ från när vi vad hemma hos Eve men den sista är på själva festen, Tack alla<3

Fest =)

Tjena på er!

Allt bra? Själv är det bra, lite ont i huvudet bara, Men annars är det bra.
Denna veckan har gått ganska segt men igår var det fest hos en kompis, Trevligt var det, var inte så pepp i början men sedan kom man igång, skit kul att Hanna var där, =) Men det var ganska dålig musik, men ös var det allt, tycker jag. Trevligt folk, musik och dricka till dom som vill ha, gött.=)

Men innan dess var det skola sedan hem en stund och ta ut alla kläder i gaderoben för att välja fram kläderna jag skulle ha, men Erika hjälpte mig så det gick ganska fort =). Sen var det vidare till Evelina där Hanna och Emma var, vi gjorde iordning oss och sedan åkte vi till festen, =)
Lite bilder kommer imorgon, Erika snodde med kamran till Hotellet som hon ska till idag med sina vänner.

Idag så tvingade Erika med mig till stan, för hon skulle köpa ett paket till sin vän Jackie. Jag fick med pengar av pappa för att köpa mig ett par jeans men jag hittade inget så jag köpte istället en 3/4 tröja, grå är den, =) Sen gick vi runt lite, skulle egentligen bjuda Erika på fika pga att hon har kört så mycket på mig, men jag hade inte råd så vi får ta det någon annan gång, =) Hoppas hon glömmer, hahah nej jag skoja bara.

Nej nu ska jag kila, bilderna kommer imorgon, Puss,

Sorry!

Förlåt att jag har en dålig updatering, jag känner att jag inte rikigt hinner med det, men jag försöker så gott jag kan, för mer kan man inte göra.

Igår så var det då konfirmtion och det var bara 3 små konfirmander så 6 st var inte där, men de har sin praktik nu så de hinner nog inte. Vi kollade på en film, och jag var sjukt trött så jag somnade nästan, haha. Men det gjorde en av konfirmanderna med, så gullig. Sen satt jag vid Tv och kollade på 90210, har ni sett det?? Det är i alla fall sjukt bra =) Sen efter det gick jag och la mig, så det blev en tidig kväll igår.

Idag har jag varit i skolan, och sedan på konfa assistens möte, det är trevligt, Oscar är elak tycker jag. På assmötet så pratade vi om Taizé, som ska vara samma vecka som Uv-lägret men nu kanske det ska bli ändrat till Augusti,så jag hoppas verkligen det, för att välja mellan Taizé och Uv-lägret går inte, det är skit svårt, för om jag väljer Uv-lägret kommer jag att ångra mig och om jag väljer Taizé så kommer jag att ångra mig att jag inte valde Uv-lägret osv. Svårt val helt enkelt, så jag hoppas verkligen att dom ändrar datum.

Josse och Fridas och deras klass har bosnier hos sig nu, för deras klass har ett utbyte med en skola där nere, så nu är dom här uppe och hälsa på. Urgulliga är dom  =)=) Så himla söta allihoppa.

Hugs.

Jag bjuder på en blid på mig själv =)

Jag

doften av vår

Tycker ni inte att det kändes som vår idag och igår? Det tycker i alla fall jag.

Sorry för att jag inte har skrivit i helgen, men det beror på att jag har haft feber och dunderförkylning. Kanske inte så kul när Marianne (min syster) och hennes pojkvän har varit hemma, Men Men, usch att ha feber är hemsk, men blir så trött, och jag blev så gräsligt varm, alla andra tyckte det var kallt och jag var genomsvettig. Var i alla fall i stan i alla fall och köpte ett par skor, behövdes verkligen, mina är helt slitna och söndriga. Det kanske inte var så bra, för jag blev sämre på kvällen sen, men men. Idag känner jag mig i alla fall lite piggare, fast jag har fått ett förkylningsmunsår =( det är jättefult, men jag hoppas det försvinner till Fredag för då är det fest =)=)

Vet ni vad jag gör just nu? Jag skriver om de 10 budorden, för det ska vara till våra konfirmander i morgon, det skulle egentligen vara klart för 2 veckor sedan med jag glöde bort det. haha

Men nu ska jag fortsätta med det, skriver imorgon om jag hinner.

Puss:*





RSS 2.0