=/

Tänker på Dig Hanna, <3 Jag finns alltid här, har känt dig i ca 1 år och du är stark och ni kommer att klara detta. Vill du ha en kram, axel att gråta mot, skrika, slåss eller vad som helt så finns jag här. 

Älskar dej gumman<3



Skola, tisdag

Hej allihopa.

Just nu är jag i skoln och har lektion, men vi gör egentligen inte så mycket, så jag passar på att blogga =)
Denna dagen har varit helt okej, Förmiddagen var rolig, socialpsykiatri med Lovisa och Marika, haha vi är bäst på att jobba. Fast denna gången gick bättre än förra gången, jag jobbade faktiskt as bra, (okej kanske inte jättebra men ändå). haha. Sen så hade vi lunch jag vi alla stinker vitlök just nu, haha.
Sen har vi haft engelska och nu har vi konferens och reception, inte världen roligaste men det är okej..

Båda Sofia och Camilla är sjuka idag, =/ fan, dagen blir tråkigare när dom är borta, Men men jag överlever, och det är väl tur det.
När jag kommer hem skulle jag egentligen åka iväg och träna men Erika sa i dag på morgonen att vi inte kan det nu, återigen bajs, jag är så himla pepp på att träna nu, det är kul. Men träningen får bli imorgon istället =)

Usch nu måste jag egentligen fortsätta att jobba, men palla det.

Jag har ingen motivation till skolan lägre, jag typ skiter i att plugga för jag inte orkar och tycker inte det är kul, det suger rent ut sagt. Hjälp mig att finna motivationen igen!

Men nu måste jag fortsätta, BYE

FLUM!

Skolan idag var sjukt flummig. Vi (Camilla, Sofia och jag) skulle filma vårat säljsamtal och fy, vi kunde verkligen inte hålla oss för skratt, när vi övade en gång så gjorde vi det jättebra, men sedan när vi satte på filmningen så brast alla i skratt. Har nog aldrig skrattat så mycket, Camilla skrattade så hon höll på att kissa på sig, Sofia grät och jag låg dubbelvikt.. Fatta vad vi garvade, hahahaha... Det var i alla fall skit kul


Jag och Sofia, (har ingen bra blid på Camilla)

Tjena

Idag är det Söndag, och det kommer att bli en pluggkväll pga att jag har ett prov i morgon. Men det är ganska lätt, måste plugga matte och läsa ut en bok med, så jag fattar egentligen inte varför jag sitter här och degar . haha. Just nu är skolan ganska seg. men den rullar på, som alltid .

Innan idag har jag tränat, gick rikigt bra =) nu har jag och Erika kommit fram till att det bli gym på tisdagar och söndagar och friskis och svettis på torsdagar =) kommer att bli kanon =) första gången på friskis är på torsdag, tror att det är i en timma =) men innan dess är det Uv.

Denna veckan har varit bra, men som sagt seg, haha

Vad vill ni att jag ska skriva om?? Jag vet inte vad jag ska skriva längre. såkomentera en rad och skriv ner vad jsg ska skriva om,

HugsJag

Söndag

Hej allihopa!

Hoppas att allt är bra med er, Med mig är det bra, har ont i hela kroppen bara för att jag var och tränade på gym 1,5 H idag förmiddag. Riktigt skönt måste jag säga =) Om man tränar på morgonen har man hela dagen att ägna till något annat =) haha smart jag är .

Min vecka har varit bra, I torsdags så åkte HP07 på Formex mässa i storstaden Stockholm, Bussen gick från Vetlanda klockan 7.00. Vid halv 6 steg en trött Ramona upp och gjorde iordning sig, Stannade i Norrköpig och käkade, När vi väl kom fram så fick vi vårt matkort och sedan fick vi gå runt, Kul var det, man gick runt, runt och runt lite till, träffade min storasyster med =) Har saknat henne,
Båda bussresorna var roliga =) kollade på film, flummade och skrattade =)=)

Emma kom till oss i går, mys va det,

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer,
Byebye

 

Skula

Tjena!

Förra inlägget var inte så peppt, men nu ska det bli ändring i alla fall i detta inlägget. xD haha

Ja nu har skolan börjat och jag är rikigt pepp på det, =) Började i Torsdag och gick sedan fredagen med, Skolan var helt flum och allt gick bra=) Skolan idag var också bra.. Camilla va sjuk idag så det var bara jag och Sofia men vi hade kul ändå=)=)

I helgen har det varit bra =) Fredags hade vi gäster inte världens roligaste med det gick ;) men jag ock Erika var osociala ch kollade på Lets dance istället =) Bella var bra men Laila var nog bäst =)'
Lördags så var det upp tidigt, och då kanske inte jättetidigt men vid 9, haha för vid 11 skulle vi vara i Björköby på Uv planering, och jag måste säga att det blir en kanon termin =)=) så börja vett jag =)
Sen åkte jag och erika hem för att äta och senare åkte vi tillbaka till Björköby för att åka på Hockey, HV71-Färjestad, och hv vann såklart, vad annars kunde man tro? ;) haha stod självklart i klacken =)=) Wohoo =) Måste göras om=)
Sen i Söndags hände det inte så mycket, slappade, satt här och degade=)

Jag och Erika ska träna imon, jag är skitpepp på det. ska bli så himla roligt att komma igång=)=)

Nej snart börjar 90201 så vi hörs. Hugs


Bajs

Just nu suger mitt liv, allt går bara neråt, jag som trodde att det inte skulle göra det mer än vad det redan har gjort. Hur kan man ha så fel?

Jaja jag ska inte utrycka mej här, men jag bryr mej, verkligen jättemycket, jag vill verkligen inte detta, jag pallar inte en till, jag älskar dej.



Så vad har jag gjort idag?
Jo först var jag och syster i stan en sväng, skulle köpa lite saker till mamma sen så gick vi vidare till vår kusin =)=) sen så åkte vi hem och hon följde med. Så det blev skridskoråkning på sjön och spark. Jag erkänner, jag ramlade en gång xD, Emma skattade as mycket, men isen är så ojämn när det är på en sjö, inte alls som i ishalar osv, men det går i alla fall att åka lite =) sen gick vi in och kollade på bring it on och efter det TWILIGHT, ja ni läste rätt, min kusin laddade hem det till oss, =) så det var glädje, men det ända som var dåligt var att den hackade så man fick typ börja om as många gånger, men vad gör det när man får se den?? INGENTING! Men jag kan erkänna att det var ganska irriterande när den gjorde så när det var som spännande.. hehe

Nej nu ska jag sova, Pusshej


1 Januari 2009

Nytt år, Nya Möjligheter!


Nu har vi gått in i ett nytt år igen,
År 2008 har varit sjukt bra, lite av de saker jag har gjort är:

Liseberg: Dit åkte jag med kören, sjukt skoj, alla är underbara =)
Emmas Bal och Student: Sjukt varmt det var, Emma var superduper fin och det var redigt skoj..
Uv-läger: Läger läger läger, finns det något mer att säga än UNDERBART, träffade sjukt härligt folk, underbara stunder som man aldrig kommer att glömma mm,
Taizé: En underbar vecka tillsammans med vänner, nya människor från alla länder runt om i Sverige, gudtjänsterna där , det finns inget mysigare att gå på, när ni har vägarna förbi Frankrike, ÅK DIT!
Kastlösa: Jag och min vän Josefine fick en helg tillsammans med sjukt härliga 94:or, Trevligta folk och hottie är snygg eller vad säger du baby?
Mitterminsmötet: Jag och Josse fick återigen en helg tillsammans, med folk jag aldrig har pratat med typ, Kramring borde anordnas oftare =) I love kramar
Anna och Thomas Brölopp: Ett toppen mysigt och bra brölopp=)
Utöver detta har jag varit med mina underbara vänner på fester, tjejkvällar och shoppat, jag älskar er<3

2008 har varit bäst och jag kommer att sakna det, men år 2009 kommer att bli ännu bättre=)=)

Hur firade ni Nyår?
Jag firade det tillsammans med mina vänner, först middag hos eve men flicksen, sen gjorde vi iordning oss och åkte in till stan först till Tim och sedan vidare till Elin, festen var skoj, Vi gick och la oss ca halv 4, så jag är sjukt trött juht nu. haha

Det finns så mycket härligt folk, alla är jättesnälla.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer,

GOTT NYTT ÅR FOLKET =)

RSS 2.0