Ensam

känner mej ensam ensam ensam.

Nyår imorgon, hoppas att det kommer att bli toppen =)

Mitt sista inlägg för detta året tror jag,

Julen

Har ni haft en bra julafton?

Jag har haft en mysig julafton med hela familjen samlad, Först så kom min älsta syster från Tullinge hem vid ca 11.00,
sen efter några timmar åt vi julmat, och hade mysigt=) sen vid 3 började Kalle Anka som är en tradition, men våran tradition är att vi somnar och lika så gjorde vi detta året, Sen så vid ca halv 7 äter vi ostbrucka med massor av frukt, GOTT. Sen blev det paketöppning =) Wohoo, fick det som jag hade önskat mej och lite till. Hela dagen var det massor av mys, och sådant gillar vi.

Det är många tankar som fladrar runt i mitt huvud =/

Kram

Efter gymnasietiden

Jag har gått och funderat länge på vad som händer när jag har gått ut gymnasiet, jag är väldigt rädd för vad man ska hitta på. För ska man ta ett sabbatsår? Eller ska man plugga vidare direkt? Eller ska man skaffa ett jobb och sedan vara glad över det tills man hittar något som man verkligen vill göra?

Jag går ju som sagt Handelsprogrammet, och kan bli i stort sett alltmöjligt, kanske affärskvinna? Eller butikschef? Eller en sådan som jobbar på kontor? Nej egentligen vet jag inte riktigt vad jag vill göra efter gymnasiet. Jag har inte funderat så mycket på det, bara för att tanken skrämmer mig. Har dom verkligen jobb till så många på en gång?

Lågkonjan är ju här nu och det blir väldigt svårt att skaffa jobb, men vem vet den kanske är borta när jag går ut år 2010, man kan ju alltid hoppas eller hur? Men om den nu inte är borta vad ska man hitta på? Usch tanken skrämmer mig.

Det är väldigt mycket som skrämmer mig när det gäller efter gymnasiet, men man ska ta vara på den tiden man lever i nu och göra så bra av den som möjlig =)

Snart jullov=)

Hejsan sötnosar!

Har får ni en till uppdatering, verkar som om alla skiter i och läsa min blogg, men men jag skriver ändå =)

Denna veckan har varit den bästa på länge, i måndags gjorde jag inte så mycket, slappade ioch pluggade.
i tisdags så tog min syster körkort.=) Wohoo äntlige =)
Sen i onsdags skjusade hon in mej till sta där det var julbord med kyrkan, mycket trevligt och härliga människor=)
Torsdags så shoppade jag, johanna, Tim och Frida efter skolan, köpte då lite julklappar.=) blev inte färdig, haha sen när johanna hade tagit bussen hem så följde Tim och Frida mej till min kusin där Tim skulle hämta sin cykel, sen så blev det en tripp till Ö,B och Maxi med kusin och syster, det var sjukt mycket flum och sådant gillar vi =)
I fredags efter skolan gick jag ner till kusin igen, där vi lagade mat, pratade och sedan gick vi till Bandyn, Vetlanda vann mot trollhättan Wohoo =)=)
Sen så i Lördags så åkte jag och syster in till stan och köpte klart alla julklappar. Känns skönt att ha alla klart.

I veckan har jag också hunnit med att baka och gjort julgodis =) Mys

Snart är det äntligen jullov, så himla skönt, det behöver verkligen, sen har jag bara 3 terminer kvar på njudungsgymnasiet, känns lite .konsigt. Men dessa tre terminer ska bli skit roliga.

Julafton är på onsdag, ska bli mycket trevligt =)

Hoppas ni får en bra julafton om jag inte pallar blogga före den en gång till

God jul=)

Puss


Helg i stora lass

Hejsan,

Nu är det äntligen helg igen, Gud vad veckorna går fort och snart är det jul. Har julkänsla så det smäller om det =) Wohoo,
Jag har fortfarande inte köpt julklappar och det måste det bli ändring på, tänk om jag inte hinner köpa alla? :S Men det får vi hoppas att jag gör, för annars blir det inga julklappar xD.

Ska på fest imorgon=) Woho

Det blev ett snabb inlägg, Ha de bra <3

Veckan

Hejsan!

Dessa dagar som har varit denna veckan har varit helt okej,

Måndags så var jag juh i skolan, helt okej, ganska segt men det fick gå,kom hem satte mej vid datorn och pluggade med.

Tisdags så var det med skola, och konferens och receptionsgruppen Hp07 fick håll en konferens som vi har hållt på att förebreda, gick faktiskt rikigt bra =) Stolt över min insats. =)  hahaha, inte för att jag gjorde så mycket . xD men i alla fall vi hade bjudit in två föreläsare som föreläste för oss, kul. sen efter det så slutade vi, så jag väntade på att Elin skulle komma upp till skolan och sedan gick vi och letade efter Josefine, sen gick vi ner till församlingsgården. Det var julmys i massor, and I love it =)=) Pratade, flummade, skrattade och annat mys =)

Onsdag, alltså idag har skolan vatt helt okej, hade omprov i matte B, fy fan, jag hatar matte, det gick verkligen inget bra :S Slutade vid halv 3 idag, då umgicks jag med Johanna mfl. Ska plugga snart och sen ska jag på utvecklingssamtal, hoppas jag har vatt duktig. haha, men det brukar jag att vara =)

Puss

You make me hart to breathe!

RSS 2.0