Bill Kaulitz



Hejsan.

Bill Kaulitz är mega snygg!!!! Eller visst är han?

Nu är det äntligen sol och jag bara älskar det.! Är röd i hela ansiktet!!! hahaha hoppas de blir bättre.
Va med Josse i förgår och de va as kul, vi badade och vi bara älskar de=)
SOL IS THE SHIT!!!!!!

//Ramona

Hmm

Man har mycket i livet man ska vara glad över, men ändå är man inte nöjd,. Man har mat, kläder, ett hus att bo i, vänner, familj och så mycket mer. Men ändå är det så mycket man saknar, vad är det då man saknar?? Jag saknar en pojkvän, men han kommer väl när man mist anar det antar jag, har jag rätt? finns det en kille till alla? Jag saknar en trygg och varm famn som bara längtar efter än, visst man har vänner och familj som alltid har famnen öppen men ändå, man vill ha en annan människa som man vill krama.

Jag saknar att få leva ett bra liv, att slippa oroa sig för saker, slippa vara rädd för vissa saker, att slippa vara så blyg och bara slippa vara orolig.

Jag har så mycket tankar i mitt huvud som bara flödar fram, mycket känslor av olika slag.
Varför kan man inte bara vara sej själv och acceptera andra som dom är?? Är det så svårt??

Ibland blir man bra så förbannad på folk! Väx upp och bete er som folk! Det finns andra än er på denna jord!

Jag ville bara få ut lite av mina känslor jag vill skriva mer men jag vill inte trötta ut er.

Miss Li

Hejsan sötnosar!

Hoppas att allt är bra, =)

Sommarlovet går så sjukt fort, det är typ en månad kvar och det är sjukt. !
men man får njuta av den tiden som finns kvar eller hur?

Asså Miss Li, hon är såå sjukt bra, man blir glad av henne. hennes musik, hon har så mycket glädje i sina låtar. =)
Gå in på Youtube och lyssna på Miss Li baba. Sjukt bra =)

åhhh jag vill åka upp till min syster Marianne i Södertälje, det var sjukt längesedan vi var där uppe och vi har inte vatt i hennes nya lägenhet så den är man lite nyfiken på, inte så nyfiken MYCKET nyfiken på, haha.

Jag har inte så mycket att skriva egentligen , haha  kanske lägger in en bild sen . men vi får sen haha

Men har de bra.

Pusspuss<3

Pussycat dolls.

Hejsan!

Hoppas allt är bra med er. =) Men mej är de bra, har lite ont i magen bara men de går någ över snart. =) eller vi får hoppas de. haha

Idag har jag varit i stan med mamma och pappa, trevligt trevligt=) Jag utnyttjade dom lite på pengar. haha
Nej men jag frågade faktiskt snällt och de fick jag xD. Jag köpa en resväska (som jag ska ha med mej till Frankrike och sen ska syster ta över den och ha med sej den till Kenya), sen köpte jag ett par mjukisbyxor och en annan liten väska haha, allt ska med ner till Frankrike. xD. haha, har redan börjat planera och Josse säger att de är förtidigt med sen när man väl är de så har man glömt något och ångrar sej att man inte packade tidigare. haha jag är smart. haha
Men jag säger bara de min väska kommer att vara as full. haha O sen vet jag inte vad jag ska ha med mej på bussen att äta, Vi ska då åka buss ända ner. haha lite långt kanske men vi klarade det förra året och så kommer vi göra detta året. haha .
Nog om Frankrike/Taizé. haha

Sen efter vi hade vatt i stan åkte vi till syster där hon jobbade och fikade. =) riktigt mysig att sitta där hela familjen ( utan min älsta syster då, men hon bor i södertälje och är ute o far nu, kanske i Tyskland eller i Tjekien. haha vet inte riktigt. :S) Men Erika hade dukat fin så kom vi med fikat. =), Sitta allla där i en liten fin kyrkstuga och fika . haha Erika jobbar då som vice vaktmästare. =) Tjänar fett med pengar , haha

Nej nu ska jag nog gå och hitta på något annat. =)
Men har det super bra, kommer inte att uppdatera nu på länge för jag ska jobba i mon sen kommer jag hem, äter packar och sen åker jag till kusin och sen ska vi till Eksjö på fredag o lite så. =) ska bli nice. =)

Pusspuss har en bra kväll <3

Vi<3



Detta är jag och Johanna, jag älskar dej<3

Jahopp

Hejsan!

Hur är det med er? Med mej är de sådär, bättre än igår i alla fall, tack vare Johanna och Sara, Ni är underbara!

Känns surt att inte kunna gå första dagen i 2:an men måste man göra annat så måste man antar jag. eller?

Orkar inte uppdatera men nu vet ni i alla fall att jag lever och att jag finns. haha

Jag sa något as roligt idag så min syster började as garva, men jag började med skratta pga av henne. haha . så fel man kan säga. xD.

men snart ska jag sova.

Puss

Trött



Detta var när vi var på Allsången i Vetlanda. OLA var juh såklart där. haha

Vad tycker ni om han? själv tycker jag han är as het. haha

Jag ska snart gå o sova ska upp och jobba i mon. =) ser inte ifram mot det. jag har 2 veckor kvar att jobba nu. Wihoo

nu ska jag dra.
Kramar R

Ska jag ta det eller inte ?

Hejsan!

Har inte hunnit göra så mycket idag, vaknade typ vid halv 11 så har hängt upp lite tvätt och så. =)

Idag så ringde en som heter Caroline till mej, vi jobbar på samma sommarjobb, så jag har tagit de första veckorna så hr hon de andra, men nu är det så att hon inte kunde ta vecka 31 och frågade om jag kunde ta dom veckorna, men sen så trodde jag att jag var i Frankrike då men jag ska juh dit på Lördagen, sen på torsdag till Fredag ska vi ha övernattning med mina kompisar så jag kanske kunde ta måndag och tisdag men sen måste man juh hinna packa och tvätta med. och jag vet inte om jag hinner det. o sen vila upp sej med. åhhhh, jag vet verkligen inte hur jag ska göra?? HJÄLP?

Nu ska vi äta lunch här hemma 

Bye, Kramar Ramona

Uv-lägret, Jag och Simon

På uv-lägret!

Hejsan Fredag!

Hejsan! 

Har inte uppdaterat på länge, för jag har allvarligt inte orkat. Jag är på sådant dåligt humör så det inte är sant, orkar inte mer. Vill bara åka iväg, längtar till Taizé, typ världens bästa ställe som man bara kopplar av på, =)

hur har ni det?

Åhhhh,,

Puss

Torsdag

Hejsan Solstrålar.!

Hur är det med er? Hoppas att allt är lika bra som jag har de. =)

Jag vill åka utomland!, men jag har inga pengar och de suger, alltså jag=fattig. Men jag kommer få några tusen nu när jag jobbar, men jag får inte så mycket, men de är bättre än ingenting eller hur? haha .

Jag har börjat lyssna på lovsång, jag älskar lovsång det är den bästa musiken som finns, på lägret så sjöng vi de varje kväll och man kan inget annat än att älska de. =) Jag saknar de så mega mycket så de inte finns. Säg till om någon vill följa med mej på ett möte någongång=). Det är så illa mysigt.

Vad har ni hittat på idag?
Själv har jag jobbat från 10-15 rätt korta dagar men helt lagom tycker jag, De va strul med leveransen, bilarna som kommer med dem kom sent och massa fel . usch, min boss va lite irriterad men hon är härlig. =)

Men vet ni, snart åker jag och vi som är konfirmandassistenter till Taizé WIHOO,! det är glädje kan jag säga. =) Fatta vad vi och mina tjejer kommer att rocka där,, wihoo. Asså de kommer finnas snygga killar hur man än vänder och vrider på sej. haha  Fast Sara har juh pojkvän o Elin någon på G ;) så de blir jag och josse. Wihoo, hon ska vara min tolk med. är inte så bra på engelska så hon kommer att vara de för mej =) haha Jag får väldigt roliga bilder i mitt huvud. haha hoppas ni tänker på samma sak som jag, haha nu lät jag som B1 och B2. hahahaha jag är övertrött. xD

Det blev ett lång och meningsfullt inlägg. hahahha .

Men lyssna på denna låter, så grymt fin http://youtube.com/watch?v=tbNyEl1mRl4&amp;feature=related. =)

ha de bra sötnosar. Pusspuss


Jag


TRÅKIGT

Hejsan sötisar!

Om jag får vara ärlig så tror jag ingen läser min blogg, men skit samma, jag har väl ett tråkigt liv som ingen vill höra på. Antaglingen.

Men i alla fall har jag börjat jobba och det är härligt. jag älskar mitt jobb=) Alla är så hila snälla och man kan inget än att tycka om dom =) Flera kunder ha sagt att jag är söt, men de va en kund som kom fram till mej och frågade vad jag hade gjort med håret för jag har mega lockigt hår o jag vet inte hur jag ska ta det. haha men men det var en gullig liten gubbe. =) Om ni inte förstod de så jobbar jag i en liten matbutik=) inte så långt ifrån mig=).

De har inte hänt så mycket i mitt liv nu, va på chillkväll hos Frida i lördags. Kanske ska åka till Jönköping till en kompis lägenhet med några vänner någon gång.

Saknar fortfarande lägret fett mycket, ni som var med är helt underbara. <3

Ska dra nu,, Pusspuss//Ramona

RSS 2.0